ВИДЕО обучение – Първи стъпки в успешната Facebook рекламата

Научи как да настроиш първата си УСПЕШНА Facebook реклама с Facebook Ads Manager, дори да нямаш никакъв опит или си пробвал, но ти се струва твърде сложно и не води до желаните резултати

В това видео обучение ще научиш 

N

Как работят Facebook маркетингът и рекламата за привличане на клиенти

Много е важно още в началото да поставим стабилни основи, затова ще ти обясним защо трябва да използваш Facebook и как работят маркетинг механизмите за привличане на потенциални клиенти

N

Как лесно да използваш рекламния панел

Когато за първи път си в рекламния акаунт се чувстваш объркан и ти се струва прекалено трудно да работиш с него. Ние ще ти разясним основните елементи в рекламния панел, за да ти бъде лесно да го използваш

N

Как да направиш успешна рекламна кампания

Тази част е структурира така, че лесно и без затруднения да пуснеш успешна реклама, която ще привлече правилните клиенти

Представи си, че разполагаш с най-добрия инструмент, който ти помага да достигнеш до идеалните ти клиенти. Инструмент, който е достатъчно прецизен за да ти спести време и излишно похарчени пари.

Получаваш всичко това, когато използваш Facebook рекламата като начин за привличане на клиенти и задържане на вече купуващи.

Може би си се чувствал объркан и не си се престрашавал да пуснеш реклама или пък вече си го правил, но ти е отнемало няколко часа да разбереш основните функции на facebook кампаниите?! Чудиш се как да таргетираш правилните клиенти? Или коя е най-добрата рекламна цел, която да избереш?

Ако трябва да бъдем честни, ДА, объркващо е, когато тепърва започваш. Но ние сме тук, за да ти покажем как да използваш рекламния панел и да превърнеш Facebook рекламата в приятно и печелившо занимание.

В този онлайн клас за начинаещи ще ти покажем защо рекламната платформа на Facebook е толкова популярна и използвана от милиони брандове и как да настроиш твоята реклама стъпка по стъпка.

За кого е обучението

N

Хора, които искат да се научат как правилно да правят Facebook реклама

N

Фрийленсъри и маркетолози, които искат да управляват реклами за други бизнеси

N

Собственици на бизнес, които искат сами да правят рекламните си кампании


Какво включва онлайн класът за Facebook маркетинг

N

Как работят Facebook маркетингът и рекламата

N

Основни понятия във Facebook Ads Manager

N

Всичко, което трябва да знаеш за Facebook Ads Manager

N

Нива на рекламната кампания

N

Аудитории и детайлно таргетиране

N

Практическо настройване на рекламна кампания

Какво казват нашите курсисти за CopySocial Академия

$

30-минутна персонална консултация

Всеки закупил обучението получава 30-минутна БЕЗПЛАТНА персонална консултация 

$

Как да настроиш кампания за ретаргетинг

Записано видео, в което ще ти покажем стъпка по стъпка как да настроиш РЕТАРГЕТИНГ кампания, на хора, които вече познават твоя бранд

$

Как да направиш публикация за продажба

Pdf шаблон с точни инструкции как да направиш публикация, която продава

Вземи видео обучението – Първи стъпки във Facebook рекламата. Всеки закупил обучението получава 30-минутна БЕЗПЛАТНА персонална консултация

Важно!!! На посочения от теб имейл адрес ние ще изпратим всички материали. Не забравяй да попълниш коректно данните, след като избереш метода на плащане.

ЛЕКТОРИ

Анелия Руменова и Десислава Черкезова

Основатели на CopySocial Агенция и CopySocial Академия

Анелия и Десислава, познати като Ани и Деси сред своите последователи, са специалисти по дигитален маркетинг с над 7-годишен опит.

И двете са завършили бакалавърска степен Бизнес информационни системи в ИУ Варна, където се запознават и слагат началото на едно дълго приятелство и бизнес партньорство. Имат защитена магистърска степен по Маркетинг в УНСС. Казват, че голяма роля за създаването и успешното развитие на онлайн бизнесите им имат неформалните академии, в които са се обучавали, предимно в САЩ. 

Стартират първия си бизнес, Агенция за дигитален маркетинг CopySocial, през 2015, която работи с десетки малки и средни бизнеси от България. През 2017 правят първото си присъствено обучение, а през 2019 официално стартират CopySocial Академия, в която вече се обучават над 100 курсисти.

Освен собственици на онлайн бизнес и лектори, те са активни участници в социалните мрежи и вземат най-добрите си стратегии директно от своя опит. Можете да гледате техните седмични live предавания в Instagram и Facebook. В YouTube ще намерите безплатни видеа на теми, свързани с професионалните и личните им интереси. А в Instagram ще прочетете повече за бизнес трудностите, които преодоляват и личностното развитие, което е друга основна тема в техния живот и работа.