Facebook маркетинг: Как да правиш успешно съдържание във Facebook, за да привличаш и ангажираш правилните последователи

100% БЕЗПЛАТЕН ОНЛАЙН ТРЕНИНГ

Разбери как да използваш стратегически съдържанието във Facebook и офертата така, че постоянно да привличаш нови потенциални клиенти и да реализираш продажби.

В този ОНЛАЙН ТРЕНИНГ ще научиш:

  • Над 70% от хората правят тази грешка, заради която Facebook не работи за тях
  • 4-те тайни на успешния Facebook маркетинг, който привлича правилните последователи
  • Как да увеличиш продажбите от Facebook като използваш стратегически силата на офертата (ще видиш как 1 FB live донесе продажби за над 3000 лв. за 24 часа със системата, която ще ти покажем в курса)

ВАЖНО!

За тези от участниците, които искат да получат подробно обучение за Facebook маркетинг сме подготвили специална оферта. Ще научите повече за нея в края на видео 3, както и за един специален БОНУС за Facebook Live стратегията ни.

Гледай видеото напълно БЕЗПЛАТНО, само като оставиш името и имейла си!

arrow

Какво казват нашите курсисти

ЛЕКТОРИ

Анелия Руменова и Десислава Черкезова

Основатели на CopySocial Агенция и CopySocial Академия

Анелия и Десислава, познати като Ани и Деси сред своите последователи, са специалисти по дигитален маркетинг с над 7-годишен опит.

И двете са завършили бакалавърска степен Бизнес информационни системи в ИУ Варна, където се запознават и слагат началото на едно дълго приятелство и бизнес партньорство. Имат защитена магистърска степен по Маркетинг в УНСС. Казват, че голяма роля за създаването и успешното развитие на онлайн бизнесите им имат неформалните академии, в които са се обучавали, предимно в САЩ.

Стартират първия си бизнес, Агенция за дигитален маркетинг CopySocial, през 2015, която работи с десетки малки и средни бизнеси от България. През 2017 правят първото си присъствено обучение, а през 2019 официално стартират CopySocial Академия, в която вече се обучават над 100 курсисти.

Освен собственици на онлайн бизнес и лектори, те са активни участници в социалните мрежи и вземат най-добрите си стратегии директно от своя опит. Можете да гледате техните седмични live предавания в Instagram и Facebook. В YouTube ще намерите безплатни видеа на теми, свързани с професионалните и личните им интереси. А в Instagram ще прочетете повече за бизнес трудностите, които преодоляват и личностното развитие, което е друга основна тема в техния живот и работа.

ВНИМАНИЕ!!!

Този курс НЕ е за хора, които търсят „схеми“ за бързо забогатяване. Нито за такива, които искат резултатите да дойдат мигновено.

От нашата система ще спечелят хората, които предлагат качествен продукт/услуга (или имат идея за такива); разбират нуждата от дигитален маркетинг за съвременния бизнес и полагат усилия да се научат как се прави правилно; готови са да работят за мечтата си и са наясно, че за истински стойностните неща в живота е нужна инвестиция от наша страна.